Hei!
Tervetuloa lukemaan Mikronia Oy:n Pölyistä juttua -artikkelisarjaa. Minun nimeni on Petri Aho, ja tämä on ensimmäinen sarjan toivottavasti lukemattomista (!) tulevista artikkeleista. Näissä kirjoituksissa tullaan käsittelemään erilaisia hiukkasmaisia epäpuhtauksia (suomeksi pölyjä), mikroskopiaa, näytteenottoa, mineralogiaa ja kaikkea muuta Mikronia Oy:n toimintaan liittyvää asiaa. Artikkelien tarkoituksena on paitsi jakaa tietoa hiukkasmaisista epäpuhtauksista, myös pakottaa itseni etsimään uutta tietoa ja oppimaan sitä kautta lisää. Jos sinulla on ehdottaa artikkeliaihetta tai haluat antaa muuten vain palautetta, ota yhteyttä joko Mikronia Oy:n sivuston yhteydenottolomakkeella tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Pölynkoostumusanalyysi

Mikronia Oy

Pitkään muhinut ajatus mikroskooppianalytiikan yrityksestä konkretisoituu tänään 7.9.2020 kun Mikronia Oy:n varsinainen palvelutoiminta käynnistyy. Ydinpalveluihin kuuluvat erilaiset pölynkoostumusanalyysit, teolliset mineraalikuidut ja asbestianalyysit sekä muut mikroskopia- ja konsultointipalvelut.

Vaikka Mikronia Oy:n ”ovet” siis avautuvat tänään, on tämä itselleni ollut pitkää päivää jo jonkin aikaa. On nimittäin uskomatonta kuinka paljon yrityksen pystyttämiseen vaatii työtä ja aikaa, vaikka toki tiesinkin, että mikään ei sormia napsauttamalla tapahdu. Mutta fiilis on huikea ja optimistinen haastavista taloudellisista ajoista huolimatta!

Mikronia Oy:n toimitila sijaitsee Kehä 1:n varrella, Laajalahden liikekeskuksessa, osoitteessa Kirvuntie 22, 02140 Espoo. Tervetuloa käymään kahvilla ja jutustelemaan!

Terveisin,

Petri

Mikronia Oy

Y-tunnus: 3122861-4

[email protected]

+358440250480